mszh-CNen

  BERITA TERKINI

  ELAK LAKUKAN PEMBAKARAN TERBUKA KETIKA CUACA PANAS

  ELAK LAKUKAN PEMBAKARAN TERBUKA KETIKA CUACA PANAS

    ALOR SETAR (5 JANUARI 2023) : Orang ramai dinasihatkan supaya tidak melakukan aktiviti pembakaran secara terbuka bagi mengelakkan kebakaran sewaktu perubahan fasa kedua Monsun Timur Laut (MTL), ketika ini....

  PERJALANAN FERI KE LANGKAWI DITAMBAH MULAI ISNIN

  PERJALANAN FERI KE LANGKAWI DITAMBAH MULAI ISNIN

    Jadual perjalanan ke Langkawi akan ditambah bermula Isnin. Gambar kecil: Baharin.   ALOR SETAR (4 JANUARI 2023) : Kerja-kerja pengerukan alur pelayaran bagi laluan feri penumpang Kuala Kedah ke...

  3.2 JUTA PELANCONG DIJANGKA LAWAT LANGKAWI TAHUN INI

  3.2 JUTA PELANCONG DIJANGKA LAWAT LANGKAWI TAHUN INI

    LANGKAWI (2 JANUARI 2023) : Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) mensasar kira-kira 3.2 juta pelancong akan mengunjungi Langkawi sepanjang 2023, selepas mencatat seramai 2.57 juta pengunjung pada tahun lalu. Ketua...

   

   

  Dasar Privasi & Keselamatan

  Privasi Anda

  Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.

  Maklumat Yang Dikumpul

  Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

  Apa Yang Akan Berlaku Jika Saya Membuat Pautan Kepada Laman Web Yang Lain?

  Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

  Pindaan Dasar

  Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

  © 2022 Hak Cipta Pejabat Dewan Undangan Negeri dan Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Kedah Darul Aman.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Laman Web ini sesuai dilayari pada pelayar web Internet Explore II, Google Chrome 35, Firefox 35 ke atas dan resolusi terbaik adalah 1024 x 768 ke atas.

  | Terma & Syarat | Dasar Privasi & Keselamatan | Penafian | W3C | Peta Laman |