mszh-CNen

  BERITA TERKINI

  PENGGUNA DI KOTA SETAR BERDEPAN GANGGUAN BEKALAN AIR RABU DEPAN

  PENGGUNA DI KOTA SETAR BERDEPAN GANGGUAN BEKALAN AIR RABU DEPAN

  Notis gangguan bekalan air melibatkan 3,000 akaun SADA di daerah Kota Setar yang akan bermula Rabu ini. ALOR SETAR 20 OKTOBER - Kira-kira 3,000 akaun pengguna Syarikat Air Darul Aman...

  UUM LANJUT ARAHAN BEKERJA DARI RUMAH

  UUM LANJUT ARAHAN BEKERJA DARI RUMAH

  Universiti Utara Malaysia melanjutkan penutupan kampus induk universiti dan perlaksanaan tugasan secara bekerja dari rumah sehingga 15 Oktober ini. ALOR SETAR 12 OKTOBER - Universiti Utara Malaysia (UUM) melanjutkan arahan...

  PENUTUPAN ONE UTAMA TIDAK JEJAS AMAN CENTRAL

  PENUTUPAN ONE UTAMA TIDAK JEJAS AMAN CENTRAL

  Aman Central masih menerima kehadiran pengunjung seperti biasa dan sesetengah operasi perniagaan kelihatan lancar, namun bilangan pelanggan sedikit berkurangan berbanding hari biasa. ALOR SETAR 12 OKTOBER - Penutupan sementara operasi...

   

   

  TAWARAN SEBUT HARGA KERAJAAN NEGERI KEDAH DARUL AMAN

  Sebut Harga : PSU(K) 128-18/2020

  Perkhidmatan membekal, memasang, menyelenggara dan menanggalkan bendera jenis jalur gemilang jenis bunting/gantung serta membekal & menghantar bendera jalur gemilang jenis rumah sempena sambutan hari kebangsaan ke-63 tahun 2020.

  Tarikh & masa tutup sebut harga : 5 Julai 2020 (Ahad) Tengahhari

  SILA KLIK UNTUK PAPARAN NOTIS

  Dasar Privasi & Keselamatan

  Privasi Anda

  Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.

  Maklumat Yang Dikumpul

  Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

  Apa Yang Akan Berlaku Jika Saya Membuat Pautan Kepada Laman Web Yang Lain?

  Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

  Pindaan Dasar

  Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

  © 2020 Hak Cipta Pejabat Dewan Undangan Negeri dan Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Kedah Darul Aman.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Laman Web ini sesuai dilayari pada pelayar web Internet Explore II, Google Chrome 35, Firefox 35 ke atas dan resolusi terbaik adalah 1024 x 768 ke atas.

  | Terma & Syarat | Dasar Privasi & Keselamatan | Penafian | W3C | Peta Laman |