mszh-CNen

  BERITA TERKINI

  PAKAIAN ETNIK SERIKAN BULAN KEBANGSAAN

  PAKAIAN ETNIK SERIKAN BULAN KEBANGSAAN

  Warga SK Dato’ Wan Kemara menggayakan pakaian pelbagai etnik di Malaysia di Majlis Penutup Bulan Kebangsaan Peringkat Sekolah.   KUBANG PASU (14 SEPTEMBER 2022) : Sekolah Kebangsaan Dato’ Wan Kemara,...

  HOSPITAL SULTANAH MALIHA DINAIK TARAF HOSPITAL PAKAR UTAMA

  HOSPITAL SULTANAH MALIHA DINAIK TARAF HOSPITAL PAKAR UTAMA

    SULTAN Kedah, Al Aminul Karim Sultan Sallehuddin Sultan Badlishah (tiga kiri) dan Sultanah Kedah, Sultanah Maliha Tengku Ariff (tiga kanan) berangkat mendengar penerangan projek pada Majlis Pecah Tanah Projek...

  KERAJAAN KAJI CADANGAN BINA PELABUHAN DI SANGLANG

  KERAJAAN KAJI CADANGAN BINA PELABUHAN DI SANGLANG

  YAN (1 SEPTEMBER 2022) : Kerajaan sedia mengkaji cadangan membina sebuah pelabuhan agregat di kawasan Sanglang, Kubang Pasu bagi mengendalikan kargo petroleum dan kargo pukal sebagai tambah nilai kepada ekonomi...

   

   

  Dasar Privasi & Keselamatan

  Privasi Anda

  Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.

  Maklumat Yang Dikumpul

  Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

  Apa Yang Akan Berlaku Jika Saya Membuat Pautan Kepada Laman Web Yang Lain?

  Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

  Pindaan Dasar

  Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

  © 2022 Hak Cipta Pejabat Dewan Undangan Negeri dan Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Kedah Darul Aman.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Laman Web ini sesuai dilayari pada pelayar web Internet Explore II, Google Chrome 35, Firefox 35 ke atas dan resolusi terbaik adalah 1024 x 768 ke atas.

  | Terma & Syarat | Dasar Privasi & Keselamatan | Penafian | W3C | Peta Laman |