pertanyaan majlis mesyuarat kerajaan hubungi majlis mesyuarat kerajaan maklumbalas majlis mesyuarat kerajaan peta laman majlis mesyuarat kerajaan
utube majlis mesyuarat kerajaan facebook majlis mesyuarat kerajaan

  SULTAN KEDAH BERKENAN TERIMA MENGHADAP MENTERI KD

   

  ALOR SETAR (29 MAC 2023) : Sultan Kedah Al-Aminul Karim Sultan Sallehuddin Sultan Badlishah berkenan menerima menghadap Menteri Komunikasi dan Digital Fahmi Fadzil di Istana Anak Bukit di sini hari ini.

  Menurut catatan di Facebook Kedah Royal Family, sesi menghadap itu turut dihadiri Ketua Setiausaha Kementerian Komunikasi dan Digital (KKD) Datuk Seri Mohammad Mentek dan Ketua Pengarah Penerangan Datuk Mohd Sukari Ab Hamid.

  Sementara itu, Fahmi dalam catatan di Facebooknya menjunjung kasih Sultan Sallehuddin atas perkenan baginda menerima menghadap beliau pagi tadi.

  Menurutnya pada sesi menghadap itu, beliau menyembah maklum perkara-perkara terkait dengan kementerian itu.

  “Patik serta warga KKD mendoakan DYMM (Duli Yang Maha Mulia) Tuanku serta seluruh Kerabat Diraja sentiasa dilimpahi rahmat dan hidayah-Nya serta berada dalam keadaan sihat, sejahtera dan penuh kedaulatan,” katanya.

  Fahmi kini dalam lawatan kerja dua hari di Kedah bermula hari ini.

  Sumber : Harian Metro

  © 2024 Hak Cipta Pejabat Dewan Undangan Negeri dan Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Kedah Darul Aman.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Laman Web ini sesuai dilayari pada pelayar web Internet Explore II, Google Chrome 35, Firefox 35 ke atas dan resolusi terbaik adalah 1024 x 768 ke atas.

  | Terma & Syarat | Dasar Privasi & Keselamatan | Penafian | W3C | Peta Laman | Portal MyGOVERMENT